MOTIVO

ESE ES EL MOTIVO DE QUE ME GUSTE TANTO COCINAR

martes, 8 de septiembre de 2009

PASTIS INFERNO

La calor es enganxifosa, estem suats, malcarats i cansats... no puc dormir i ves per on remenat per els blogs de cuina, descobreixo aquesta recepta del autors de "La Cuina Vermella" .

Aquesta troballa ha sigut una bafarada d'aire fresc, una glopada de sabor, plena de dolçor continguda per l'acidesa de la maduixa i els gerds.

I quina potra tu .... per casualitat rondava una caixa de fruites del bosc de
per el congelador i com que a casa gelatina sempre n'hi ha perque som fansssssssssssssss , esclar ja no hi ha hagut excusa per fer aquest Pastisset..... no si val rondinar per la bascula... total es fruita&gelatina i un polsim de Galetasssssssssss ;D.

La culminació perfecta per el sopar del divendres una "Coca integral de Carbaço&Ceba" i com que hem tingut visites inesperadas a l'hora de sopar no ens ha donat temps ni a fer la foto ..... pero cap problema .... com que repetirem ja hi haura temps.... aprofito la imatge del nois de"La Cuina vermella", espero que no els sapiga greu i aprofito també per felicitar-los m'encanta el seu blog.


os copio la recepta original encara que jo hi he fet alguna modificació, suposo que aquesta recepta es per un motlle mes petit que el que jo tinc.... i quan he abocat la barreja de gelatina i fruita m'he adonat de que el motlle era masa gros i faltava tiveri.... aixi que he escalfat mes aigua he fet + gelatina i he afegit una tarrina de maduixes fresques... per cobrir tota la base del pastísi ha quedat perfecte. Sempre que puc m'agrada tenir maduixes fresques a la nevera i ja fa una temporada que a
en tenen casi tot l'any.
Ingredients,

75 gr de mantega fosa
200 gr de galetes triturades
50 gr de sucre llustre
175 gr de gelatina de maduixa
300 gr de fruita vermella congelada


EXTRAS:
* 1 Tarrina de Maduixes Fresques
* 1 Sobre de Gelatina de maduixa
* 125 ml Aigua

Preparació,
En un bol barrejar la mantega fosa, les galetes triturades i el sucre, estendre-ho bé al damunt de la base d'un motlle desmuntable. Fornejar uns 10 minuts.

Dissoldre la gelatina de maduixa en 125 ml d'aigua bullint, en un bol, incorporar les fruites congelades. Abocar la mescla damunt de la massa de galetes. Reservar a la nevera fins que refredi i solidifiqui la gelatina.
Publicar un comentario