MOTIVO

ESE ES EL MOTIVO DE QUE ME GUSTE TANTO COCINAR

viernes, 24 de octubre de 2008

FIRA DE FORMATGES DEL VALLES ORIENTAL

8a Edició de la Fira de Formatges del Vallès Oriental

En aquesta edició participen 12 formatgeries, un parell més que en la darrera fira.

Aquest dissabte 25 d’octubre la plaça J.M. Folch i Torres acollirà durant tot el dia, de 9 a 21 h la 8a edició de la Fira de Formatges del Vallès Oriental a Granollers. En aquesta edició la Fira comptarà amb la presència d’12 formatgeries, 8 de les quals són de la comarca del Vallès Oriental, 1 d'Osona, 1 del Maresme i 2 dels Pallars.

La formatgeria convidada a l’edició de primavera (Casa Mateu), fundada l'any passat pels granollerins Clara Ferrando i Dimas Corbera, al poble de Surp (Pallars Sobirà) ha passat a ser formatgeria fixa de la fira. Justament el passat cap de setmana, Casa Mateu va ser guardonada amb el segon premi de la Fira de Sant Ermengol, la fira de formatges artesans del Pirineu (català, basc, francès, navarrès i aragonès). La formatgeria convidada en aquesta 8a edició és la formatgeria Vilavella. Els Formatges Vilavella s’elaboren a Basturs (Pallars Jussà) amb llet de cabra del propi ramat ja sigui crua o pasteuritzada. Amb un àmplia oferta de formatges artesans, els productes de la formatgeria Vilavella aprofiten els ingredients de l'entorn i tot allò que la terra els dóna: panses i ametlles pròpies, vi, pebre, romaní... per oferir innovacions, com els formatges madurats en vi, les boles de formatge fresc en oli, o els formatges amb herbes o cacau.


Relació de formatgeries participants:

La Cleda (Canovelles)
Can Corder (Lliçà d'Amunt)
El Piolet (Lliçà de Vall)
Casa Ponsa (Tagamanent)
Ca n'Orjusa (Caldes de Montbui)
Casa Mateu (Surp. Pallars Sobirà)
Can Bordoi (Sant Antoni de Vilamajor)
El Molí de la Lavina (Centelles)
Can Pujol (Vilassar de Dalt)
Vinyes del Bruguer (Santa Eulàlia de Ronçana)
El Rebost d'en Portet (Granollers)
Formatgeria Vilavella (Pallars Jussà) – Formatgeria convidada –

http://www.granollers.cat/AjGra/

Publicar un comentario