martes, 22 de julio de 2008

RESTAURANT LA MASIA DE L'ATMELLA

El dia 24/06 es el Sant de la meva Sogra "Juanita", tots els anys celebrem el seu Aniversarial Restaurant: "La Masía", que es una preciosa Masía catalana modernista, de primers de segle.

El marc perfecte per l'esdeveniment més important del any per la "Furi Kuri" que celebra el seu Sant i el Seu cumpleanys amb tota la familia al complert.

Cada any reservem un salonet per nosaltres solets, a on rebem un tracte personalitzat, sempre ens serveix un cambrer amb bigotet i veu semblant al Joan Pere, que es molt agradable i ens fa riure molt, te molta traça amenitzant el servei dels plats amb un toc desenfadat i divertit, ja que el pobre du a terma una tasca feixuga, el servei d'una taula de 18 comensals.

Per comensar el Pica-Pica de La Masia:

- Croquetes, Buñols, Amanida de Gambes amb Taperes, Dàtils amb bacò, Calamars a la Romana, Anchoves, Pernil Ibéric, Carpaccio de Bacalà, Escamarlans Saltats i Pa torrat de Coca amb tomaquet.

2º Plat a escollir a la carta :

- Cloises Marinera

- Suquet de Rap

- Llenguado amb Taronja y Fruits Secs

- Filet d'en Roca

- Anec amb salsa de Maduixa

Postres :

- Copes de Gelat

- Maduixetes amb suc de Taronja

- Piña farcida de Crema Catalana

- Sorbet de LLimona

- Gelat de Bescuit amb Xocolata Calenta amarga

- Etc....

Tot regadet amb vinet, cava i força aigua.

I per acabar la crónica la Foto de grup :

MOLTES GRACIES PER OBSEQUIARNOS AMB UN DIA TAN ESPECIAL JOANA !!!!!

Masía/Caserío
Dirección: Torregassa, 77
L' Ametlla del Vallès
Barcelona 08480
En resum la meva valoració es de 8,5 el pica pica variadet i molt bo, el segons plats amb materies primeres de excelent qualitat, pero el preus potser una mica elebats, el postres idem. Bon Servei y bona presentació de plats. Un lloc per repetir pero aixo si el dia que acabeu de cobrar la masada... jijiji.

No hay comentarios: