MOTIVO

ESE ES EL MOTIVO DE QUE ME GUSTE TANTO COCINAR

viernes, 14 de febrero de 2014

DIP DE PHILADELPHIA, ATUN Y ZANAHORIA

Hoy mi  Ana Maria preferida, me ha enviado un precioso escrito de la gran Tati Sisquella, justo en el momento que estaba preparando la cena de San Valentín para mi amor  y otras dos grandes amigas mi maiki y mi ana.
Yo no se escribir cosas tan bonitas sobre los amigos como Tati, pero me encanta preparar cosas ricas, me siento genial cuando vienen a casa a cenar y me encierro en la cocina a cocinar y presentar la comida, intentando cuidar el minimo detalle para ellos. 
Esa es la  forma con la que se agradecerles que formen parte mi vida, una vida en la que mis amigos son muy importantes.
Una de las frases mas transcendentales que me enseño mi madre en la infancia al respecto es:
"AL AMIGO NO LO BUSQUES PERFECTO, BUSCALO AMIGO".
Intento que sea parte de mi filosofia y aunque la vida muchas veces nos lleva por caminos distintos y hace que nuestras amistades sean ciclicas o temporales, siempre que pienso en cada uno de ellos tengo gratos recuerdos.
Dedicado a todos vosotros este precioso escrito de Tatiana Sisquella y mis DIPS DE PHILADELPHIA, ATUN Y ZANAHORIA.

"L'amic que sempre t'arrenca un somriure amb alguna anècdota mig real mig inventada. L'amiga que et truca només per saber com vas i no vol parlar de res en concret, però et té al telèfon 20 minuts. La que no truca mai, però saps que hi pensa. L'amic amb qui tens converses transcendentals, d'aquelles que només es poden tenir en la penombra, i l'amiga amb qui parles del dia a dia, de les revistes del cor i dels plans del cap de setmana. Les amigues d'anar a sopar cada tres mesos i que et fan pensar que ets una mica la protagonista de Sexo en Nueva York i les que van amb tu al gimnàs i et recorden que "ni sexo ni Nueva York ". Els amics dels dissabtes a la nit, de les castanyades poc tradicionals, del Nadal al novembre i dels Sant Joan sense petards. Les amigues que ja s'han casat, han tingut un fill i esperen el segon, i les que encara busquen i no troben i es desesperen i s'enfoten de la seva desesperació. Els que treballen amb tu i veus fora de la feina i els que són amics de feina i prou. Els que formen part de la teva família i sempre s'ofereixen a carregar caixes a les mudances i els que viuen a l'estranger des de fa massa temps, però només trobes a faltar de tant en tant. El teu amic íntim d'infantesa i els records que us uneixen i l'amic més recent i de qui t'has enamorat profundament. La que t'ho posa fàcil per plorar sense vergonyes, que és la mateixa amb qui has tingut els atacs de riure més grans. L'amic amb qui et vas enrotllar i ara cap dels dos se'n recorda i amb el que has volgut enrotllar-te tota la vida i mai no has gosat. L'amiga detallista que sempre recorda les dates assenyalades i et fa quedar fatal quan tu no ho fas i la que, tot i el temps i l'espai, sempre serà especial.
Pels meus amics, a qui darrerament no he cuidat gaire i, malgrat tot, no han fugit.
Bon dia. Per vosaltres que se que hi sou. Per la nostra amistat!"
DIP DE PHILADELPHIA, ATUN Y ZANAHORIA


INGREDIENTES:

1 TERRINA DE PHILADELPHIA
1 LATA DE ATUN MEDIANA
3 ZANAHORIAS HERMOSA
1 BOLSA DE PALITOS

1) Lavamos, pelamos y cortamos la zanahoria en cuadraditos muy pequeños.
2) En un bol mezclamos el queso philadelfia y la lata de atún con el aceite escurrido.
3) Presentamos en un plató haciendo un volcán con la masa en el centro, cubierto con la zanahoria a daditos.
4) Para terminar decoramos con palitos de pan.
Ahhh se me olvidado Os I Love you a todos !!!
Publicar un comentario